Wie zijn we?

Het komt steeds vaker voor dat mensen niet goed of niet goed meer in staat zijn om zelfstandig beslissingen te nemen op financieel gebied. Ook kunnen mensen problemen hebben met de financiële administratie. Dit kan bijvoorbeeld door schulden komen. Door bewindvoering kan iemand dan een nieuwe start maken. Maar ook als er vermogen is kan bewindvoering een oplossing zijn.

Palana Bewindvoering bestaat uit twee gekwalificeerde bewindvoerders: Ine Cillessen en Linsey Kersten en een assistent bewindvoerder: Angela Cornelissen. Wij zijn actief in de regio Groesbeek en omstreken. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, daarom komen wij tenminste vier maal per jaar bij u op huisbezoek.

Palana is een woord uit het Hindi en betekent ondersteunen of beschermen. Ons doel is dan ook om u te ondersteunen en, samen met u, uw financiële administratie op orde te krijgen en/of te houden. Afhankelijk van uw situatie kan dit tijdelijk of voor onbepaalde tijd zijn. Indien gewenst begeleiden wij u in het proces naar financiële zelfstandigheid. Dit geeft u rust. We zorgen voor een goede basis van waaruit u verder kunt bouwen naar een financieel gezonde toekomst. Neem contact op voor meer informatie.